KOM IN ACTIE: word DONATEUR €10 per jaar

Naast AED's bereikbaar maken, hebben we als IJlst Hartveilig als doel om zoveel mogelijk burgerhulpverleners actief te krijgen die goed om kunnen gaan met een AED in geval van nood. Daarom bieden wij AED trainingen aan in IJlst.


Voor het onderhoud van de verschillende AED's en om activiteiten te kunnen blijven innitiëren doen we een beroep op donateurs. Steun jij ons ook? Vul dan op onderstaande link je gegevens in.


Liever op papier? Laat dan een berichtje achter via het contactformulier, dan komen we even langs of geven we een formulier af bij jou thuis.AGENDA 2024 -

sportieve activiteiten


Als stichting IJlst Hartveilig vinden we het belangrijk dat mensen gezond en sportief door het leven gaan. Daarom zoeken wij ook samenwerking met andere partijen in IJlst om activiteiten te organiseren of te ondersteunen.

In 2021 hebben we een zeer succesvolle SUPtocht door IJlst georganiseerd. In 2024 zullen we nogmaals een SUPtocht in en om IJlst organiseren, met als doel gezond bewegen, maar ook om aandacht te vragen voor onze stichting.

Houd onze socials en website in de gaten voor de exacte data. Grite kans dat we voorafgaand aan de tocht al een paar keer een FridayNightSUP organiseren. Wil je op de hoogte blijven , geef je dan vast op via het contactformulier

Winnaar Overtuinenfair donateursactie


Tijdens de overtuinenfair in IJlst kon je als nieuwe donateur meedingen naar een gratis reanimatietraining. De gelukkige winnaar is Evert van der Werfhorst. Hij zal binnenkort meedoen met de basis reanimatietraining in IJlst.


Van harte Evert!

NIEUWS

100  Donateurs - actie


Op zaterdag 1 juni was er na lange tijd weer de traditionele overtuinenfair. In zonovergoten IJlst kon men weer heerlijk over de grachten flaneren. Net als eerdere jaren stond Stichting IJlst Hartveilig ook op de fair, dit jaar met een actie om meer donateurs te werven. En het is gelukt, aan het einde van de dag hadden we meer dan 100 donateurs. Een mooi begin, want we willen natuurlijk in de aankomende jaren nog veel meer donateurs werven.

NIEUWSBRIEF voorjaar 2023


Lees hier de laatste nieuwsbrief 


Wil je ook op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Inschrijven

Ontvang een paar keer per jaar onze nieuwsbrief met de laatste informatie over onze stichting en activiteiten.


Eerdere Nieuwsbrieven

editie januari 2023